PARTNERIPreduzece IVNIK doo osnovano je 14.10.1998 godine u Podgorici.
U sastavu preduzeca od 1999 godine pa do 2015 godine, poslovao je market IVNIK, koji je nakon toga izdat na visegodisnji zakup.
Od 2009 godine IVNIK doo je ekskluzivni distributer renomiranog engleskog proizvodjaca higijenske opreme PELSIS.
Od 2015 godine IVNIK doo je distributer renomiranog italijanskog proizvodjaca Infra red grijalica STAR PROGETTI, lidera u ovoj oblasti.
Sa pomenutim programima, pokrivamo sve proizvodjace hrane, lance marketa kao i HORECA sektor u Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Makedoniji i Albaniji.

Infracrvene grijalice


Zastupnici smo renomirane svjetske marke infracrvenih grijalica Heliosa Hi-design talijanskog proizvođača Star Progetti. Radi se o najboljim infracrvenim grijalicama na svjetskom tržištu koje će vas oduševiti jačinom grijanja .Grijalice Heliosa napravljene su patentiranom tehnologijom koja omogućava da budu jedine potpuno vodootporne infracrvene grijalice na svijetu.
Također Heliosa grijalice koriste patentirani parabolični reflektor koji omogućava 30% jaču snagu grijanja uz manju potrošnju struje. Infracrvene grijalice kratkog talasa svoju maksimalnu jačinu grijanja postižu odmah pri paljenju, griju direktno tijelo a ne vazduh i na taj način jednako su efikasne na otvorenim i zatvorenim prostorima kao i po vjetru.
Infracrvene grijalice Heliosa potpuno su italijanski proizvod i na njih dajemo garanciju od dvije godine.

DEKORATIVNI UREĐAJI SA LjEPLjIVOM POVRŠINOM

Dizajnirani za korišćenje u javnim prostorijama, dekorativni uređaji diskretno štite prostore koji su veoma vidljivi korisnicima. Insekti privučeni UV svjetlošću ostaju zalijepljeni za visoko efikasnu ljepljivu površinu što osigurava da ostanu nevidljivi za korisnike.

P+L neutralizatori insekata su podijeljeni u 4 kategorije – Zapper (Uredjaji sa mrežom pod električnim naponom), Glueboard (Uredjaji sa lepljivom površinom), Decorative (Dekorativni) i Preventative insect control (Uredjaji koji preventivno djeluju) i pružaju svu potrebnu zaštitu od insekata u različitim okruženjima.

UREĐAJ SA MREŽOM POD ELEKTRIČNIM NAPONOM

Ovi uređaji koriste UV svjetlost za privlačenje letećih insekata, mrežu pod električnim naponom za njihovo neutralisanje, i fioku za sakupljanje ostataka neutralisanih insekata.
Idealni su za upotrebu u trgovačkim objektima, prostorijama za javnu upotrebu, domaćinstvu, javnim kuhinjama i skladištima.

Sušači za ruke i proizvodi namijenjeni za upotrebu u sanitarnim prostorijama

 

IVNIK doo u saradnji sa svojim poslovnim partnerom P+L Systems Washroom iz Velike Britanije takođe nudi širok asortiman proizvoda dizajniranih za upotrebu u toaletima namijenjenim za evropsko tržište, uključujući i osvježivače za pisoare i rješenja za upravljanje vodom, savremene visoko kvalitetne sušače ruku, higijenske (sanitarne) kante dostupne u različitim veličinama da odgovore dužim servisnim ciklusima, te raspon automatskih i ručnih dozatora za sapun.

VODEĆI EVROPSKI DIZAJNER I PROIZVODJAČ KVALITETNIH UREDJAJA ZA KONTROLU I UNIŠTAVANJE LETEĆIH INSEKATA


P+L brend je na tržištu uredjaja za kontrolu i uništavanje insekata prepoznatljiv po jedinstvenim rešenjima i inovacijama, što potvrdjuje njegova vodeća uloga u ovoj oblasti već skoro tri decijenije. P+L u svojoj bogatoj ponudi proizvoda nudi nekoliko najrespektabilnijih modela uredjaja za neutralizaciju insekata, koji su se godinama na tržištu razvili gotovo kao zaseban brend. Na tržištu je vodeći Eurokill™,najprodavaniji uredjaj u Evropi, zatim najefikasniji Flytrap Professional™ i najnoviji, inovativni, dekorativni Flypod®. Pošto je u mogućnosti da zadovolji najvažnije kriterijume, visoku efikasnost u borbi protiv letećih insekata, visok kvalitet izrade i naravno cijenu, P+L paleta proizvoda može da pruži efikasno rješenje za problem sa insektima za svako okruženje.

Uredjaji za kontrolu i uništavanje insekata su podeljeni u 4 kategorije – Zaperi (koji za uništavanje insekata koriste mrežu pod električnim naponom), Glueboard (koji za uništavanje insekata koriste llepljivu površinu), Deкorativni i uredjaji koji se koriste za preventivno djelovanje, i pružaju potreban nivo zaštite u različitim uslovima. Svaka kategorija sadrži uredjaje,spremne da zadovolje specifične zahteve sredine u kojima se koriste, razvijene kroz dvadesetpetogodišnje iskustvo u proizvodnji i primeni ovih uredjaja.

Kroz razvijenu mrežu distributera, koja se prostire na 6 kontinenata i u preko 60 zemalja P+L je na svetskom tržištu lider u proizvodnji, distribuciji i podršci kupcima. Sa dobro snabdevenim distributivnim centrima i sjevernoj i Južnoj Evropi vrijeme isporuke bilo koje vrste uredjaja, moguće je u najkraćem roku u bilo kom dijelu kontinenta.

UREĐAJI SA LjEPLjIVOM POVRŠINOM

Ovi uređaji koriste UV svjetlost za privlačenje letećih insekata do uređaja, a ljepljivu površinu za njihovo neutralisanje. Uređaji sa ljepljivom površinom su idealni za osjetljive sredine.

Koriste se na mjestima gdje se izlaže hrana, javnim kuhinjama i prehrambenoj industriji.

SPECIJALIZOVANI PROFESIONALNI UREĐAJI

- dimenzije: dužina 480 mm x visina 240 mm x širina 200 mm
- izvor uv zračenja 1 x 15W
- priključni napon 230 V / 50Hz
- radni vijek UV izvora 8000 časova
- mjesto za odlaganje pribora:
2 masata
2 hvataljke
2 satare
6 noževa
- mogućnost montaže na zid ili postavljanja na sto
- proizvod dostupan u INOX varijanti
- stepen zaštite IP 20

Ivnik se uvijek trudi da svojim kupcima obezbijedi što bolje i kvalitetnije proizvode. Konstantno proširujemo ponudu novim i savremenijim proizvodima, a jedan od takvih je i ,,Prism“.

Ovaj elegantan i stilizovan proizvod, biće idealno rješenje protiv letećih insekata u Vašem životnom/radnom prostoru.

Njegova atraktivna aluminijska spošljašnost odlično će se uklopiti u moderan izgled prostora. Prism optimizira izlazak UV svjetlosti i tako povećava efikasnosti privlačenja insekata. Svjetlosni izlazi sa prednje i zadnje strane, kao i vrha i dobro osmišjenim dizajnom omogućava bolju brzinu ulova. Posebno osmišljeno i patentirano uklanjanje ljepljivog kartona na zadnjoj strani omogućava da korisnici ne vide nikakve ulovljene insekte. Trajanje proizvoda štiti visok kvalitet stabilne UV baze od polikarbonata.

Prism od 11W nudi:
• Moderan i tanak dizajn za efikasnost prostora u kući
• Predinstaliranu UV cijev i ljepljivi karon
• Stolnu ili zidnu montaža
• UV stabilan polikarbonat
• Jednostavan aparat, slobodan pristup i jednostavno servisiranje
• Izlaz svjetla sa vrha, prednje i zadnje strane omogućava bolju brzinu ulova

Aircare - Aircare mirisi


P + L washroom sistemi su razvili lijepo dizajniran raspon mirisa kako bi našim kupcima ponudio čitav niz mirisnih rješenja za sve namjene, od prepoznatljivih vrhunskih ulja koja se koriste u rasponu od dragocjenosti i koncepta koji stvaraju bogate, evoluirajuće mirise, do evokuirajuće klasične i moćne raspone voća + ukusa.

Aircare - dozirni uređaji


Izbor visokokvalitetnih, elegantnih dispenzera nudi mnoge funkcije, uključujući standardne vremenske mogućnosti, punu programabilnost i kompaktne veličine zajedno sa 5 godina garancije, omogućujući vam da ponudite prilagođeno mirisno rješenje kako biste zadovoljili potrebe vaših klijenata.

Dragocjeni raspon mirisa razvijen je kako bi ponudio raspon luksuznih pojačivača okruženja. Svaki miris je bogat i različit, a tokom dana razvija pažljivo odabranu mješavinu arome za hvatanje čula. Korištenje visokog postotka eteričnih ulja, grupa mirisa Precious je osmišljen kako bi ponudio sofisticiranost i intenzitet. Blisko sarađujući s ključnim partnerima mirisa, P + L Systems Washroom koristi svoje bogato znanje o razvoju mirisa kako bi osigurao ovu jedinstvenu grupu vrhunskih mirisa.

Concept se astoji  od sedam luksuznih mirisa, a konceptni raspon nudi lijepo slojevito, uravnotežene mirise, koristeći ulja visokog kvaliteta za stvaranje raskošnih mirisa za sanitarne prostorije i prednje dijelove kuće koji se nastavljaju razvijati tokom dana.

Dizajniran kako bi stvorio osjećaj mijenjanja godišnjih doba u praonicama, čekaonicama i prostorima za prijem, sezonski program osvježivača P + L washroom sisema nudi kupcima paletu koja se razvija u skladu sagodišnjim dobima. Od voćnih ljetnih mirisa, raskošnih zimskih mirisa, Seasonal osvježivači osiguravaju vam da svojin kupima ponudite najnovije trendove mirisa. Svi su Sezonski mirisi  dostupni samo u ograničenom vremenu!

Sveobuhvatni asortiman omiljenih mirisa, nudeći ukusan miris za svaku aplikaciju. Od voćnih mirisa do laganih florala do svježeg dječjeg pudera, Classic nudi izbor mirisa koji odgovaraju mnogim područjima, od predvorja do toaleta, čime se korisnici osjećaju posebno u svakoj prilici.

Malen, ali snažan, Micro grupa mirisa uključuje vaše omiljene mirise klasičnih linija u kompaktnom dizajnu od 100 ml, pružajući fantastične mirise u diskretne ili uvažavanje malih prostora. Veliki izbor mirisa varira od sočne zelene jabuke do čistog mirisa svježe tkanine, ljetnih florala do citrusa klementinas.

P + L washroom Fruits + Flavors mirisna grupa pruža savremene mirise za klijente osjetljive na troškove i idealni za upotrebu u sanitarnim prostorijama ili drugim problematičnim prostorima. Fruits + Flavors grupa sadrži visoko kvalitetne P + L washroom ulja za isporuku pouzdanih i efikasnih mirisa.

Ušteda energije

 

Svjesni savremenog korisnika, P + L Systems Washroom nude niz proizvoda koji su dizajnirani za isporuku energetske efikasnosti, smanjujući potrošnju resursa i nudeći značajne financijske uštede.
Dostupna značajna ušteda energije, naš asortiman sušača za ruke sa niskom potrošnjom energije kombinuje brzo vrijeme sušenja i nisku potrošnju energije koja će svakako oduševiti i menadžera objekata i krajnje korisnike.

Moderan raspon savremenih ženskih higijenskih kanti dostupnih u čistom bijelom ili diskretnom sivom zavrsnom sloju i ugrađivanjem antivandalnih, jednostavnih čistih funkcija u različitim veličinama kako bi odgovarao vašem ugovoru o servisiranju i veličini toaleta.